Nač bychom se natěšili

Ještě pamatuju doby, kdy jsme se těšili v řádu měsíců, ba(1) i let. Od Silvestra na příští Vánoce, od prvního vstupu do školy na(3) začátek příštích prázdnin, na narozeniny za půl(4) roku.  
Dneska se těšíme ze dne na den(5), a ruku v ruce s tím nad krásným displejem na ten(6) ještě krásnější. Nový iPhenis se v kapse ještě ani neohřál a dlaň vás (já mám N8) už svrbí při představě modelu, který z jabka vypadne až (až tak pozdě?!) v září. Doba je taková a zážitky se měří ve vteřinách.  
Proto jsme si(7) udělali malý preview, nač bychom se měli těšit.
Tak třeba nový iPat? Roztomilá záležitost od frustrovaných vývojářů v Apple na sebe(9) logicky nenechala dlouho čekat. Smacking(10) je populární zejména v lokálech nižších cenových kategorií a takováto pomůcka může ochránit nejednu z vyvinutých číšniččiných zadnic.
Stejně tak čínský fejk(11) iPET, sympatická hračka ze starých plastových flašek. Sešlapané a žárem spečené displeje jsou stejně snadno recyklovatelné a oproti originálu mnohem lehčí. A pokud výrobce dostatečně nezničil uzávěr, lze(12) jej lecčíms ještě naplnit.
Děti před Vánoci jistě ocení iPet, mechanické domácí zviřátko ve(13) tvaru placky, tak(14), jak už to u rozjetých mazlíčků bývá. Interaktivní zařízení má v dětech již odmala vyvolávat zodpovědnost při řízení motorového vozidla (protože na kolobrndě psa prostě nepřejedete).
Abychom ale nebyli jednostranní, nemůžeme nedoporučit tabletku THC(15), ze které se budete těšit vždy pár hodin a pak(16) ještě víc na jakoukoli další, hlavně co nejrychlejc, jakkoli údajně není její užívání návykové. 
Kdo se netěší, tomu čas neběží (17).

(1) ba – nízký (hait. kreol.)
(2) let – dopis (hait. kreol.)
(3) na – dobře (litev.)
(4) pool – kaluž (angl.)
(5) den – doupě (tamil.)
(6) ten – pleť (rum.)
(7) si- ano (it.)
(8) pat – poplácat (angl.)
(9) sebe – zranění (maď.)
(10) schmack – chuť (něm.)
(11) feik – kult (isl.)
(12) LZE – ozn. motoru (Chevrolet Impala, GM3500 3.5L LZE V6)
(13) ve – běda (šv.)
(14) tak – zastřešení (svah.)
(15) THC – Tretrahydrocabinol – vlhčená šatna pro sprintery
(16) pak – oblek (afr.)
(17) Benešovo přísloví

Intuitivní aplikace iPrd dokáže rozesmát kdekoliv:

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Tak jsem si to zkusil a už mě to nebaví.

Měšice 21. 4. 2023

Podivný případ doktora Jekylla a pana Hyda (Beneše)